Fun hair colors

Hallo allemaal

Ik had dus een paar filmpjes gezien op http://www.youtube.com over een gekke kleur haar. Ik vond het een leuk idee en had zelf eerst ook 2kleurtjes gekocht: flamingo pink en violet. Daarna had ik voor mijn verjaardag ook nog Atlantic blue gekregen. Ik had gezien dat je de verf lichter kan maken door er witte conditioner bij te doen. Want ik wou geen permanente kleuren maar semi-permanent. Dat betekent dat het er weer uit wast. Dit waren al geen permanente kleuren maar met conditioner erbij vervaagt het echt helemaal uit je haar. Dus geen rare oranje of doffe vagen nog over je haar. Je krijgt gewoon de kleur die je daarvoor had. het licht er wel aan hoe licht je haar is. Het kan op alle kleuren blond. Helaas niet op bruin of zwart. Dan moet je je haar eerst blonderen. Deze kleuren zijn leuk voor ombre of dip-dye haar. Je kan natuurlijk ook gewoon een pluk doen, of nog gekker je hele haar. Het nadeel is wel dat als je midden blond haar hebt en er blauw over heen doet dat het meer groenig blauw kan worden dan echt blauw. Je moet je haar maar als een doek zien. Hoe lichter het doek, hoe beter je de kleuren kan zien.

Hoe ga je te werk?

1 je vult een bakje met WITTE conditioner. Geen romige kleur want dat verandert de kleur van de verf.
2 Je doet er een klein beetje verf bij en je gaat mengen.
3 Als het de goede kleur is begin je met aanbrengen. Maar als het te donker is, doe je er nog wat conditioner bij. Als het te licht is nog wat verf.
4 Breng genoeg aan en laat het een uur intrekken.
5 spoel het de eerste keer alleen uit met conditioner. Niet met shampoo. Als je het met met shampoo uitwast gaat bijna alles er meteen uit.

Weetjes.
Er zit geen peroxide in dus het kan je haar niet lichter maken.
Omdat je het met conditioner doet is het een soort van haarmasker.

20120518-121813.jpg

20120518-121823.jpg

20120518-121836.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Fun hair colors

    • Nou peroxide is iets dat je haar lichter maakt. Dus als je dat met je haar verf mengt is het permanent. Donkere haar erf is een laagje om je haar. Li hter trekt de pigmenten uit je haar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s